Consignment Agreement


Consignment Service Agreement is currently available only in Finnish.


Jättäessäsi tuotteesi myyntiin, hyväksyt seuraavat myyntiehdot:


MYYNTIPALVELUN MYYNTIEHDOT

WST Productions Oy (Y-tunnus: 27674283) (jäljempänä “Vestis” tai “WST”) myy käytetyt tuotteesi komissiokauppana omissa nimissään sinun lukuusi lopulliselle asiakkaalle. Vestis on verovelvollinen jälleenmyyjä ja käytettyjen tuotteiden myyntiimme sovelletaan komissiokaupan marginaaliveromenettelyä.

Valitsemme tuotteet valikoimaan sesongin ja kysynnän mukaan. Tarkistamme tuotteiden kunnon ennen sisäänottoa ja teemme kuntotarkastuksen myös kirjauksen yhteydessä ja ennen esillepanoa. Tuotteiden on oltava aitoja, emme myy väärennöksiä ja tapauskohtaisesti tuotteen aitous on pystyttävä todistamaan.

Teemme tilitykset myydyistä tuotteista verkkopankin kautta. Voit ilmoittaa tilinumerosi verkkosivujemme vestis.fi käyttäjäprofiilissa, sähköpostitse, puhelimitse, tai käydä myymälässämme.

Myyntiaika on toistaiseksi voimassaoleva. Vestis hinnoittelee tuotteet ja pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin. Kohtelemme tuotteita hellävaraisesti, mutta emme vastaa tuotteiden kunnon muutoksista myyntiaikana. Tuotteet laitetaan myyntiin Vestis myymälään, ja/tai verkkokauppaan, ja/tai pop-up myyntitapahtumiin, ja/tai mahdollisiin muihin myyntikanaviin. Pidätämme oikeuden tuotteiden esillepanomuutoksiin myyntikanavissa. Myyntiajan kuluessa Vestis voi olla laittamatta yksittäisiä tuotteita myyntiin, esimerkiksi kunnon, kysynnän, tai muun syyn takia. 

Jos haluat tuotteitasi takaisin kesken myyntiajan, siitä tehdään keräilypyyntö ja perimme 10€ keräilymaksun. Keräilemme tuotteet sinulle valmiiksi kahden viikon kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

Tuotteen mentyä kaupaksi tilitämme sinulle 50% toteutuneesta myyntihinnasta verkkopankin kautta.

Mikäli tuotteita palautuu sinulle takaisin, saat siitä ilmoituksen sähköpostise. Tuotteiden mahdollinen palautus tapahtuu Espoon liikkessämme (ilmainen) tai postitse (postitusmaksu 10€). Ilmoitus palautuvasta/palautuvista tuotteesta/tuotteista sisältää viimeisen säilytyspäivän. Jos tuotteita ei noudeta tai postimaksua makseta määräaikaan mennessä, eikä uutta päivämäärää ole sovittu, tuotteet siirtyvät WST:n omistukseen ilman vastiketta. Olet velvollinen ilmoittamaan meille muutoksista tiedoissasi (sähköposti, puhelinnumero, tilinumero). Emme vastaa puutteellisten tietojen aiheuttamasta informaatiokatkosta.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


8.5.2018, 29.5.2019
WST Productions Oy
Y-tunnus: 27674283
2020


 
Loading...