Rekry

Vestiksen tuotetiimi etsii luottopelaajaa!

Second hand -tuotetiimin osaaja, Espoo.

Vestis on vuonna 2013 perustettu laadukkaiden second hand -vaatteiden verkkokauppa (vestis.fi) ja erikoisliike Espoon Iso Omenassa. Verkkokaupan ja myymälän lisäksi Vestis toimii Marimekon ja Kalevalan kanssa yhteistyössä, luoden kestävämpää muodin tulevaisuutta.
Etsimme lisävoimia kasvavaan tuotetiimiimme tuotteiden kirjaukseen, hinnoitteluun ja sisäänottoon myymälä- ja verkkokauppaympäristössä.


Tuotetiimin jäsenenä olet vastuussa tuotteiden sisäänotosta, kirjaamisesta ja hinnoittelusta. Olet tärkeänä osana tuotteen arvonluonnin prosessia, jonka kautta tuote pääsee valikoimaan ja myyntiin. Parhaimmillaan koet iloa siitä, että työpanoksesi kautta vaate löytää uuden käyttäjän, joka arvostaa laatua ja kestävyyttä. Tällaisen onnistumisen saavuttamisessa asenne ratkaisee! Oli kyse sitten tuotteen valmistelusta myyntiä varten, sen pakkaamisesta tai varastoinnista,  tuotat tasaista laatua tehtävässäsi ja olet kykenevä arvioimaan omaa suoritustasi työssäsi.


Tehtävä vaatii tarkkuutta, yksityiskohtien hallintaa ja ennen kaikkea kiinnostusta second hand tuotteita ja -muotia kohtaan. Hallitset merkkivaatteiden hintatasot uutena ja käytettynä ja osaat etsiä niistä tarvittaessa lisätietoa hinnoittelumateriaaliemme lisäksi. Vastaanotat mielelläsi palautetta omasta työstäsi sekä osallistut toimintatapojemme kehittämiseen. Osaat vaatehuollon perusteet, vaatesanasto on sinulle tuttua ja osaat tuottaa luontevia tuotekuvauksia vaatteista ja asusteista suomeksi ja englanniksi. 


Työtehtävä vaatii itsenäisyyttä sekä kykyä toimia osana tiimejä, jotka toimivat tehokkaana kokonaisuutena. Painotamme tässä roolissa tarkkuutta ja tehokkuutta, sillä myyntiin tulevien vaatteiden ja uusien asiakkaiden määrät ovat meillä kovassa nousussa. Työtehtävät sijoittuvat kahteen toimipisteeseemme; myymälään ja keskusvarastolle. Myymälässä työtunnit mukailevat myymälän aukioloaikoja (ma-la) ja keskusvarastolla arkisin toimistoaikoja joustavasti.


Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen marta@vestis.fi otsikolla “Työhakemus, talvi 2020”.

Lisätietoja antaa Marta Jaakkola (050 5160301), arkisin klo 12-16.


WWW-osoite: vestis.fi

Yhteystiedot: Marta Jaakkola, 0505160301, marta@vestis.fi

Työpaikan sijainti: Revontulentie 8 C, 02100 Espoo / Iso Omena, Piispansilta 11, 02230 Espoo

Palkkaus: sovitaan erikseen

Työaika: 5 päivää viikossa

Aloitusajankohta: heti sopivan henkilön löydyttyä 
Loading...