Myymälä


Tervetuloa shopille!


Vestis Storella toimii samassa myymälä, tuotteiden sisäänottopiste, sekä verkkokauppatilausten nouto ja palautus.

Vestis Store sijaitsee kauppakeskus Iso Omenan 3. kerroksessa, kirjastoa ja kahvilaa vastapäätä. Paikalle on helppo tulla hyvien kulkuyhteyksien ansiosta ja Iso Omenan edessä on myös kaupunkipyöräasema. Jos tulet autolla, olemme palvelutoria vastapäätä. Voit tarkistaa tarkemmat ajo-, ja pysäköintiohjeet tähdäten suoraan palvelutorille täältä.

VALIKOIMA

Myymälässä ja verkkokaupassa on eri tuotteet; aina kun saavut paikalle saat koko myymälällisen extraa! Valikoimaan lisätään joka päivä uusia tuotteita. Myymälän kaikkia second hand tuotteita voi sovittaa ja siksi niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Myymälä toimii myös ilmaisena toimitus- ja palautuspisteenä; voit valita verkkokauppatilauksellesi ilmaisen toimituksen myymälään ja palauttaa sinne tilauksen toimitustavasta riippumatta.

Myymälän aukioloajat toistaiseksi:

ma-pe 12-19
la 12-18
Päivittäin lounastauon ajan 14:30-15:00 suljettuna

HUOM! Tuotteiden sisäänotto päättyy 30min ennen sulkemisaikaa. 

Vinkkejä sujuvaan sisäänottoasiointiin:

Tuotteiden sisäänotto päättyy 30min ennen sulkemisaikaa, joten varmistathan, että tulet ennen puolta, jotta jää hyvin aikaa käydä kaikki tuotteesi läpi. Tuo tuotteet ilman henkareita ja pukupussien sijaan kassissa, niin se nopeuttaa tuotteiden läpikäyntiä.

Käymme tuotteesi saman tien läpi, mutta myymälässä voi kuitenkin samaan aikaan olla muitakin asiakkaita tuomassa tuotteita myyntiin, luoden siten hieman jonotusaikaa. Otathan tämän huomioon käydessäsi! Samalla voi lukea jo valmiiksi myyntiehdot, rekisteröityä asiakkaaksi jos sinulla ei vielä ole asiakastiliä meillä, käydä asioilla, tai selailla myymälän valikoimaa (joka on täysin eri kuin netissä!).


Tarkka osoite:
Vestis Store
Iso Omena, 3. kerros
Piispansilta 11
02230 Espoo


Nähdään!


 
Loading...