Myyntitili ja tuotteen matka


MYYNTITILI JA TUOTTEEN MATKA


Osallistu muutokseen kohti kierrätysyhteiskuntaa: Myyntipalvelumme on helpoin ja tyylikkäin tapa laittaa vaatteet & asusteet kiertoon! Myymme tuotteesi puolestasi ja saat aina 50% myyntihinnasta. Voit tuoda tuotteesi näytille myymäläämme, tai lähettää ne postitse.

Tästä osiosta löydät tietoa tuotteesi matkasta, kirjautumisohjeet ja tietoa myyntitilistä, miten tilitykset toimii ja mitä tapahtuu tuotteiden myyntiajan jälkeen.


MYYNTITILI


Myyminen Vestiksen kautta alkaa asiakastilin luonnilla. Se tehdään yhdessä henkilökuntamme kanssa myymälässä henkilöllisyystodistuksella, tai luomalla tili täällä nettisivuillamme.

Jos olet jo luonut tilin ja rekisteröitynyt (esimerkiksi verkkokauppaostoksen yhteydessä), sama asiakastili toimii myös myyntitilinä. Et siis tarvitse erillistä myyntitilin aktivointia! Samoin jos olet jo myynyt tuotteita kauttamme (esimerkiksi vuodesta 2015 mukana olleet asiakkaat), sinulta löytyy meiltä myyntitili.


ASIAKASTILIN LUOMINEN NETTISIVUILLA

Asiakastili luodaan sähköpostiosoitteella täällä nettisivuillamme. Klikkaamalla profiili-ikonia avautuu näkymä jossa voit joko kirjautua sisään tai luoda uuden tilin. Mobiililla saat profiili-ikonin näkymään klikkaamalla ensin valintapainiketta .

Valitse kohta Luo tili, syötä valitsemasi sähköpostiosoite sille varattuun kenttään ja klikkaa Rekisteröidy. Lähetämme sinulle Tervetuloa mukaan -sähköpostiviestin, jossa on automaattisesti luotu salasana, jolla voit kirjautua sisään uudelle asiakastilillesi.