Vintage-valikoima


The Treasure Hunt - Marimekko Vintage valikoima Vestiksen kuratoimana


Tutustu mallistoon täällä.

Lähde mukaan aarteiden etsintään! Arvostamme vintage -vaatteita, joissa yhdistyy laatu ja kestävyys. Vuonna 2015 aloitimme Marimekon kanssa yhteistyön, jossa ilon annetaan kiertää ja Marimekon vaatteet ja asusteet kulkevat käyttäjältä toiselle. Näin nämä aarteet löytävät uusia koteja ja luovat kestävämpää muodin tulevaisuutta.
Marimekon tuotteet ovat kulkeneet äideiltä tyttärille jo vuosikymmenten ajan. Nyt viemme tämän ajatuksen vielä pidemmälle ja tarjoamme tätä kiertokulkua laajemmalle vintagevaatteiden yhteisölle. Valikoimassamme olevia tuotteita on kerätty ympäri Suomea Marimekon kanssa järjestetyissä Keräyspäivissä ja valikoima täydentyy jatkuvasti. Voit myös tuoda oman Marimekko aarteesi myyntiin meille koska vain!

Vintage -mallistosta löytyy tuotteita 50-luvulta lähtien aina 90-luvulle asti. Kaikki malliston tuotteet laatutarkistetaan, huolletaan ja valikoidaan mallistoon yksitellen. Jokainen tuote on siten Kiertovaate; se kulkee käyttäjältä toiselle ja siinä on ainesta uudeksi lempivaatteeksi.

Uskomme, että yhden henkilön aarre on ehdottomasti myös toisen aarre. Tutustu malliston harvinaisuuksiin ja nauti aarteiden metsästyksestä! 
Mallisto on osa virallista yhteistyötä Marimekon kanssa.  


 
Loading...